Tuotujen tiedostojen tiedostonimi
Tiedostonimi-kenttä on kohta, jossa määrität nimet, joilla tuodut mediatiedostosi tai projektitiedostosi tallennetaan.
Jokaisella sisääntulolähteellä on oma Studion määrittämä oletusarvoinen tiedostonimi. Esimerkiksi kuvakaappaukselle annetaan oletusnimeksi ”Kuvakaappaus”. Jos haluat nimetä tiedoston itse, napsauta tyhjää tilaa ja näppäile haluamasi nimi.
Tuonti ei koskaan korvaa olemassa olevaa tiedostoa tuontiprosessissa. Jos tuotavan tiedoston nimi on sama kuin jonkin jo olemassa olevan, uuden tuotavan nimen perään lisätään järjestysnumero.
Tiedostopohjaisista kohteista tuotaessa käyttöön tulee lisävaihtoehtoja nimeämiselle. Oletuksena nimeämiskaava tuotavalle tiedostopohjaiselle tiedostolle on symbolein ”[alkuperäinen].[ext]”, mikä tarkoittaa, että alkuperäistä tiedostonimeä ja -päätettä käytetään.