Läpinäkyvyydellä varustettujen elokuvien vieminen alfakanavavideoon
Alfakanavavideo tukee läpinäkyvyyttä, joten voit tallentaa animoituja logoja, kuvaruudun alaosan grafiikoita ja muita objekteja ja animaatioita videotiedostoina, joita voit jakaa ja käyttää uudelleen peittokuvina muissa videoprojekteissa. Jos esimerkiksi luot videosarjan, voit peittää jokaisen videon alkamisen animoidulla otsikolla, joka tunnistaa sinut tai yrityksesi sarjan luojaksi. Pinnacle Studio käyttää CineForm MOV -muotoa alfakanavien tukemiseen.
Musta alue edustaa läpinäkyvää aluetta tässä alfakanavavideossa.
* Vienti alfakanavavideoon
1 Kun olet luonut ja muokannut projektiasi, jossa on läpinäkyvät alueet Muokkaa-välilehden aikajanalla, napsauta Vie-välilehteä.
2 Aseta vietävien tiedostojen Kohde napsauttamalla selauspainiketta ja valitsemalla sijainti.
3 Kirjoita tiedoston nimi Tiedostonimi-kenttään.
4 Varmista, että Sama kuin aikajana -valintaruutua ei ole merkitty.
5 Valitse avattavista valikoista, vasemmalta oikealle, Muoto ja sitten CineForm.
6 Valitse avattavasta Esiasetus-valikosta MOV-vaihtoehto. Voit mukauttaa asetuksia (mukaan lukien Koko, Kehyksiä sekunnissaja Laatu) napsauttamalla Muokkaa esiasetusta -painiketta. Napsauta sitten Tallenna esiasetus -painiketta tallentaaksesi mukautetut asetuksesi uudeksi esiasetukseksi.
7 Jos haluat viedä vain osan projektista, käytä soitinikkunan toiston hallinta-alueen trimmaussäätimiä (Merkki sisään ja Merkki ulos).

8 Vie projekti napsauttamalla Aloita vienti.