HSL-viritys
HSL (sävy, kylläisyys, valoisuus) on tehokas värinkorjaustyökalu, jolla voit säätää leikkeen värejä interaktiivisesti. Tämä antaa sinun kohdistaa tiettyihin väreihin.
Soitin-välilehden Värimäärittely-näkymän interaktiivinen säädin (valkoinen kohdistin) antaa sinun vetää kuvaa säätääksesi tiettyjä värejä. Alkuperäisen lähdeleikkeen värit näkyvät vasemmalla.
* Värin säätäminen HSL-virityksellä
1 Avaa Editori-paneeli ja napsauta Väri > HSL-viritys.
2 Napsauta yhtä seuraavista välilehdistä:
Sävy
Värikylläisyys
Valoisuus
3 Tee jokin seuraavista toimista:
Napsauta interaktiivista värityökalua . Varmista Soitin-paneelissa, että Värimääritys-näkymä näytetään, ja vedä sen värin poikki, jota haluat säätää. Vasemmalle vetäminen siirtää vastaavia liukusäätimiä vasemmalle. Oikealle vetäminen siirtää vastaavia liukusäätimiä oikealle.
Säädä yksittäiset liukusäätimet asettamaan haluamasi arvot.
Huomaa: Voit palata alkuperäisiin leikkeen asetuksiin napsauttamalla Palauta kaikki. Voit myös palauttaa yksittäisen liukusäätimen kaksoisnapsauttamalla liukusäätimen nimeä.