Video- ja äänileikkeiden tuominen Monikameraeditoriin
Monikameraprojektin luomisen ensimmäinen vaihe on tuoda leikkeet Monikameraeditoriin. Useimmiten ne ovat samasta tapahtumasta kuvattuja leikkeitä, jotka on tuotu Pinnacle Studion Kirjastoon.
Voit käyttää jopa kuutta videoleikettä samanaikaisesti ja ottaa mukaan jopa kaksi itsenäistä äänileikettä.
* Videoleikkeiden tuominen Monikameraeditoriin
1 Valitse Pinnacle Studion Kirjastosta kaikki leikkeet, joita haluat käyttää.
2 Napsauta Monikameraeditorin painiketta  aikajanalla.
3 Kirjoita Monikameratuonti-ikkunassa nimi Projektin nimi -ruutuun.
4 Tarkista oikealla puolella projektin leikeluettelossa olevat leikkeet.
Jos haluat järjestellä leikkeet uudelleen, vedä leike uuteen kohtaan luettelossa.
Jos haluat lisätä video- tai äänileikkeitä, valitse haluamasi raita Kirjaston ikkunasta ja vedä se projektin leikeluetteloon.
Jos haluat poistaa leikkeen, napsauta sitä kakkospainikkeella ja valitse Poista.
5 Valitse OK.