Laajennusten ja bonussisällön asentaminen
Kuten yllä on kuvattu, Installation Manager voi asentaa myös laajan valikoiman sisältöä itse Pinnacle Studio -sovelluksen lisäksi. Vakioasennuksessa kaikki mahdolliset lisäosat ja laajennukset asennetaan. Mukautetussa asennuksessa voit valita, mitkä kohteet asennetaan.
Vaikka jättäisit tietyt osat pois sovelluksen alkuasennuksen aikana, voit palata Installation Manageriin milloin tahansa ja päivittää asennuksen.