Näppäimistön pikanäppäinasetukset
Studio tarjoaa sekä kattavan valikoiman näppäimistön oletuspikanäppäimiä että keinon niiden muokkaamiseen. Ohjauspaneelin Näppäimistö-sivulla on luettelo kaikista komennoista, joita voidaan käyttää pikanäppäimillä, sekä näille komennoille mahdollisesti määritetyt pikanäppäimet. Komennot on ryhmitelty osioittain.
Pikanäppäimiä voi hakea kirjoittamalla komennon sivun oikeassa yläkulmassa olevaan hakukenttään, ja olemassa olevia pikanäppäinyhdistelmiä voi hakea valitsemalla Hae pikanäppäimiä -valintaruudun (pikanäppäinten päällekkäisyyden välttämiseksi).
* Näppäimistön pikanäppäimen lisääminen
1 Valitse Pinnacle Studio -päävalikosta Ohjauspaneeli >Näppäimistö.
2 Valitse kohdekomento.
3 Napsauta Paina pikanäppäimiä -muokkausruutua.
4 Paina halutun pikanäppäintoiminnon näppäintä. Jos pikanäppäin on jo käytössä, Pikanäppäintä käyttää -pudotusvalikko näyttää ristiriitaiset komennot.
5 Liitä annettu pikanäppäin valittuun komentoon napsauttamalla Määritä-painiketta.
Pikanäppäimen määrittäminen ei poista tiettyjen näppäinyhdistelmien ja muiden komentojen yhteyksiä. Eri komennot saattavat itse asiassa käyttää samaa pikanäppäintä, kunhan ne toimivat eri yhteyksissä. Esimerkiksi Ctrl+L on oletuspikanäppäin kahdelle komennolle: Aikajana > Lukitse raita ja Mediaeditori > Kierrä vasemmalle. Toiminto aktivoituu käyttämäsi Pinnacle Studion osan mukaan.
* Pikanäppäimen poistaminen:
1 Valitse Pinnacle Studio -päävalikosta Ohjauspaneeli >Näppäimistö.
2 Valitse kohdekomento.
3 Valitse poistettava pikanäppäin Valitun komennon pikanäppäimet -pudotusvalikosta.
4 Napsauta Poista-painiketta.
* Oletusasetusten palauttaminen
Näppäimistön oletusmääritykset voidaan palauttaa joko nykyiselle komennolle (Palauta nykyinen -painike) tai kaikille komennoille kerralla (Palauta kaikki -painike).