Valikon muokkaus aikajanalla
Pinnacle Studio -ohjelmiston Levyn muokkaaja antaa paljon mahdollisuuksia jättää oma jälkesi tuotantoon, kun teet projektia optiselle levylle.
Levyvalikon jokaista aspektia, kuten sen visuaalisen ulkomuodon yksityiskohtia, sen ruudulla näkyvien painikkeiden linkityksiä ja kappaleiden tarkkaa ajoitusta, voidaan editoida Pinnacle Studiossa. Visuaalinen ulkoasu tehdään Valikkoeditorissa, mutta painikkeiden linkitystä ja kappaleiden ajoitusta hallitaan itse Levyn muokkaajassa.
Levyn muokkaajan käyttöliittymän yleiskatsaus on kohdassa Levyprojektit.