Montaasin editointi
Studion pääasiallinen työkalu montaasileikkeen editoimiseen on Montaasieditori, jolla voit käsitellä kaikkia montaasin tarjoamia asetuksia. Editoria käyttämällä voit lisätä sisältöä kirjastosta, muuttaa taustaa ja muokata kaikkea montaasissa olevaa tekstiä. Editori voidaan käynnistää montaasileikkeestä kaksoisnapsauttamalla, kun se on sijoitettu projektin aikajanalle, tai valitsemalla leikkeen kontekstivalikosta Muokkaa montaasia.
Seuraavassa on kätevä keino, jolla voit lisätä aikajanan leikkeitä suoraan montaasileikkeeseen leikepöydän kautta. Kopioi valittu leike käyttämällä leikkeen kontekstivalikon Kopioi-komentoa tai näppäinyhdistelmää Ctrl+C. Avaa montaasileikkeen kontekstivalikko napsauttamalla leikettä hiiren kakkospainikkeella. Valitse Liitä pudotusalueelle ja valitse sen jälkeen kaikkien montaasin käytettävissä olevien kolojen graafisesta alivalikosta yksi kohdekolo.