MultiCam Capture
MultiCam Capture™ on videon kaappausohjelma, jolla voit helposti samaan aikaan ottaa kuvaa itsestäsi, tallentaa ruudun kuvaa sekä esitellä demoja ja tuotteita. Kytke kamerasi kiinni, paina Tallenna, ja anna MultiCam Capturen muuntaa tietokoneesi tallennuskeskukseksi joka synkronoi kaikki lähteet automaattisesti. Saat näin aikaan ammattimaisia tuloksia.
* MultiCam Capturen käyttäminen Pinnacle Studiossa
1 Napsauta Tuo-välilehteä Pinnacle Studiossa.
2 Napsauta kohtaa MultiCam Capture.
Huomaa: Sinun täytyy ehkä vierittää näyttöä, jotta löydät MultiCam Capture -vaihtoehdon, jos sovellusikkunaasi ei ole määritetty riittävän leveäksi, jotta kaikki vaihtoehdot näkyisivät.
MultiCam Capture -sovellus käynnistyy.
3 Valmistele projektisi seuraamalla MultiCam Capture -sovelluksen ohjeita (tarkastele käyttöopasta napsauttamalla kysymysmerkkikuvaketta ja sen jälkeen Ohje-välilehteä).
4 Varmista, että valitset Pinnacle Studio -projekti -valintaruudun Tallenna nimellä -alueella ja kaappaa projektisi.
5 Siirry Pinnacle Studiossa Kirjaston Projektilokerot-luokkaan löytääksesi projektisi.
6 Napsauta projektia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Avaa monikameraeditorissa. Lisätietoja Monikameraeditorista on kohdassa Monikameraeditointi.