Tallennus laitteeseen
Studio voi luoda elokuvatiedostoja, jotka ovat yhteensopivia useiden laitteiden, kuten alla lueteltujen laitteiden, kanssa.
Apple
Microsoft Xbox ja Xbox One
Nintendo Wii
Sony PS3 ja PS4
Sony PSP
Jos viet stereoskooppista 3D-projektia, ohjelma tarjoaa valitun laitteen kanssa yhteensopivaa 3D-formaattia.
* Apple
Studio tukee suosittujen Apple-laitteiden, kuten iPodin, iPhonen ja iPadin sekä Apple TV:n kanssa yhteensopivien tiedostojen vientiä.
iPodin ja iPhonen kanssa yhteensopiva tiedostomuoto perustuu MPEG-4-videonpakkausteknologiaan. Tehokkaan pakkauksen ja pienen 320x240-ruutukoon yhdistelmä tuottaa laajempiin formaatteihin verrattuna erittäin pieniä tiedostoja. Kolme laatuasetusta liittyy eri siirtonopeuksiin, joista kukin tarjoaa omanlaisensa laadun ja tiedostokoon välisen tasapainon.
Apple TV- ja iPad-yhteensopivat tiedostot perustuvat H.264-videonpakkausstandardiin. Tulostuksen ruutukoko on ensimmäisen sukupolven Apple TV:llä 960x540 ja uudemmilla sukupolvilla 720p.
* Microsoft Xbox ja Xbox One
Microsoft Xbox -esiasetuksen ansiosta voit luoda tiedostoja koko ruudun toistoa varten Xbox-laitteessa. Kätettävissä on kaksi tallennusmuotoa: DivX SD, joka perustuu MPEG-4-videopakkaustekniikkaan, ja WMV HD.
* Nintendo Wii
Pinnacle Studio voi luoda Nintendo Wii -laitteessa toistettavia tiedostoja sekä AVI- että FLV-tallennusmuotojen tuen ansiosta.
* Sony PS3 ja PS4
Voit viedä tiedostoja PlayStation-laitteeseen valitsemalla Sony PS3- tai Sony PS4 -vientityypin. Studio tukee kahta tallennustiedostomuotoa: Täysi koko, joka on DivX-tiedostomuodossa kokoa 720 x 400 ja teräväpiirrossa 1080/60i.
* Sony PSP
Studiolla voit viedä tiedostoja, jotka ovat yhteensopivia suosittujen Sony PlayStation Portable -laitteiden kanssa. Luotavat tiedostot perustuvat MPEG-4-videonpakkaustekniikkaan.
Samaan tapaan kuin iPodin kanssa yhteensopivalla tyypillä, tehokkaan pakkauksen ja pienen 320x240-ruutukoon yhdistelmä tuottaa muihin formaatteihin verrattuna erittäin pieniä tiedostoja.