Peittokuvat
Kirjaston Peittokuvat-luokka sisältää erilaisia aineistoja, joita voidaan käyttää leikkeen päällä tai millä tahansa haluamallasi luovalla tavalla. Voit esimerkiksi käyttää animoitua peittokuvaa lisätäksesi pääleikkeidesi päälle valaistuksen, sivellinvedon tai animoituja piirustustehosteita. Voit myös lisätä perusmuotoja tai valmiiksi tehtyjä grafiikoita ja avainruuduntaa niiden liikettä tai muita ominaisuuksia.
* Animoidun peittokuvan tai muun peittokuvagrafiikan lisääminen projektiin
1 Napsauta Muokkaa-välilehdellä navigaatiopalkkia ja siirry Kirjasto-paneeliin, ja valitse Peittokuvat .
2 Siirry haluamaasi luokkaan ja napsauta kirjastossa käytettävän peittokuvan pikkukuvaa.
Voit esikatsella peittokuvaa Soitin-paneelissa.
3 Vedä peittokuva kohdeleikkeiden yläpuolella olevaan raitaan.
Voit muokata peittokuvaa samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta leikettä.