Kuva kuvassa -tehoste (PIP)
Voit luoda helposti kuva kuvassa (PIP) -tehosteen aikajanalle lisäämälläsi medialla. PIP:n avulla voit toistaa videota tietyssä ruudun kohdassa samalla kun päävideo toistuu taustalla. Voit käyttää PIP:tä myös kuvissa. Voit säätää PIP-mediaa muuttamalla kokoa, kiertämällä tai rajaamalla mediaa ja sijoittamalla sen haluamaasi paikkaan taustalla.
* Videoleikkeen skaalaaminen tai rajaaminen PIP-tehostetta varten
1 Varmista Muokkaa-työtilassa, että leike jota haluat käyttää PIP-tehosteessa on lisätty aikajanalle taustavideon yllä olevaan raitaan.
2 Valitse leike ja jokin seuraavista PIP-valinnoista soittimen esikatseluikkunan alla:
Skaalaustila – voit muuttaa valitun leikkeen kokoa vetämällä esikatseluikkunassa näkyviä kokosolmuja. Kierrä leikettä vetämällä kiertokahvaa (solmu, joka ulottuu koon muuttamisen suorakulmion yläpuolelle).
Rajaustila – voit rajata valitun leikkeen vetämällä oranssinvärisiä rajauskahvoja, jotka näkyvät leikkeen reunoissa.