Levyvalikkojen esikatselu (vanha Tekijä-välilehti)
Levyeditori, samoin kuin Elokuvaeditori, sisältää Soittimen, jolla kirjaston aineistoja ja aikajanan leikkeitä voidaan esikatsella. Yleinen johdanto Soittimen toimintaan on kohdassa Muokkausten esikatselu soittimessa.
Tässä on kuvattu Soittimen erityiset toiminnot tarkasteltaessa Valikkoluettelon valikkoja. Valikon napsauttaminen Valikkoluettelossa asettaa Soittimen valikon syöttötilaan ja valittu valikko avautuu esikatselutilaan. Voit myös vaihtaa tähän tilaan suoraan, kun mikä tahansa valikko on valittuna, napsauttamalla Valikko-välilehteä, joka löytyy Levyn muokkaajasta Soittimen ruudun yläpuolelta.
Lisäksi Levyn muokkaajan Soittimen alaosaan ilmestyvät erityiset ohjaimet.
Valikon Muokkaa-painike: Levyvalikkojen rakenteet ja sommittelut luodaan ja muokataan Valikkoeditorissa.
Kun Valikko on valittu Soittimen syöttötilaksi (yllä), Soitin tarjoaa esikatseluruudulla interaktiivisia alueita, joiden avulla kappalelinkit voidaan määrittää. Tässä ”C1” näyttää, että kappalelinkki on määritetty Toista elokuva -painikkeeseen. Kysymysmerkki (”?”) Kohtauksen valinta -painikkeen yläpuolella näyttää, ettei sitä ole toistaiseksi määritetty.
Näytä linkkinumerot -valintaruutu : Valitse tämä ruutu, jos haluat näyttää esikatselualueella valikon jokaisen painikkeen linkkinumerot. Linkkinumerot vastaavat valikkoraidalla olevien kappalelippujen muotoa ja väritystä.
Levysimulaattori-painike : Tämä painike avaa Levysimulaattori-ikkunan, jossa voit esikatsella projektisi kaikkia toimintoja. Näin voit varmistaa, että valikkosi toimivat odotetunlaisesti.
Polta levy -painike : Kun olet valmis kokeilemaan projektiasi oikealla levyllä, avaa Viejä napsauttamalla tätä painiketta (tai Vie-painiketta ruudun yläosassa). Viejä ohjaa sinut niiden työvaiheiden halki, joita elokuvasi ”polttaminen” optiselle levylle edellyttää.
* Linkkien osoittimet
Kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, esikatseltaessa valikkoa jossa on linkittämättömiä kappalepainikkeita niiden kohdalla on punaisia kysymysmerkkejä kappaleen numeron sijaan. Monisivuisen valikon viimeisellä sivulla mahdollisesti olevaa käyttämätöntä alijoukkoa lukuun ottamatta kaikkien valikoiden kappalepainikkeiden tulisi linkittyä elokuvaan.