Palautus- ja varmuuskopiointiasetukset
Voit palauttaa Pinnacle Studio -versiosi oletustilaansa valitsemalla Palauta (jota kutsutaan joskus tehdasasetuksiksi).
Voit käyttää Varmuuskopiointia ja palautusta Ohjauspaneelin asetusten ja Kirjaston hakemiston varmuuskopiointiin milloin tahansa — ennen palautusta, kun vaihdat järjestelmiä tai sovelluksen versioita tai yksinkertaisesti suojataksesi asetuksesi ja Kirjaston hakemiston säännöllisin väliajoin. Kun olet varmuuskopioinut Kirjaston hakemiston tai Ohjauspaneelin asetukset, voit palauttaa ne milloin tahansa.
* Pinnacle Studion palauttaminen oletustilaan
1 Tallenna kaikki avoimet projektit, jotka haluat säilyttää, ja varmuuskopioi kaikki asetukset, jotka haluat säilyttää.
2 Valitse Pinnacle Studio -päävalikosta Ohjauspaneeli.
3 Valitse Ohjauspaneeli-ikkunasta Palautus ja varmuuskopiointi.
4 Napsauta Palauta oletusasetukset -alueella Palauta-painiketta, ja napsauta sitten OK ja käynnistä sovellus uudelleen.
* Kirjaston hakemiston tai Ohjauspaneelin asetusten varmuuskopiointi
1 Valitse Pinnacle Studio -päävalikosta Ohjauspaneeli.
2 Napsauta hakemistossa Palautus ja varmuuskopiointi, ja vastaava sivu tulee näkyviin.
3 Tee jokin seuraavista toimista:
Napsauta Varmuuskopioi kirjasto
Napsauta Varmuuskopioi Ohjauspaneelin asetukset
4 Kirjoita Varmuuskopioi-ikkunassa tiedoston nimi ja napsauta Tallenna.
* Kirjaston hakemiston tai Ohjauspaneelin asetusten palauttaminen
1 Valitse Pinnacle Studio -päävalikosta Ohjauspaneeli.
2 Napsauta hakemistossa Palautus ja varmuuskopiointi, ja vastaava sivu tulee näkyviin.
3 Tee jokin seuraavista toimista:
Napsauta Palauta kirjasto
Napsauta Palauta Ohjauspaneelin asetukset
4 Valitse Palauta-ikkunasta varmuuskopiotiedosto, jota haluat käyttää, ja napsauta Avaa.