Videon kiertäminen
Voit kiertää aikajanaan lisäämiäsi videoleikkeitä. Voit kiertää videoleikettä 90 astetta (oikealle tai vasemmalle) tai valita mukautetun kierron.
* Videoleikkeen kiertäminen 90 asteen välein
1 Napsauta hiiren kaksoispainikkeella aikajanan leikettä, jota haluat kiertää.
2 Valitse Kiertyminen kontekstivalikosta ja valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista:
Kierrä oikealle: Kiertää leikettä oikealle 90 astetta.
Kierrä vasemmalle: Kiertää leikettä vasemmalle 90 astetta
* Videoleikkeen kiertäminen minkä tahansa asteen välein
1 Klikkaa aikajanan leikettä, jota haluat kiertää.
2 Avaa Editori-paneeli.
3 Kirjoita leikkeen Ominaisuudet-listassa arvo Kiertyminen-ruutuun tai vedä liukusäädintä asettaaksesi haluamasi kiertymisasteen.
Huomaa: Voit määrittää leikkeen eri kiertoarvot avainkehyksillä.