Monikameraprojektin tallentaminen ja vieminen
Kun olet saanut monikameraprojektisi koostamisen valmiiksi, voit tallentaa sen niin, että sitä voidaan muokata Pinnacle Studiossa ja viedä tai jakaa siitä.
Tärkeää! Monikameraeditointi kannattaa suorittaa loppuun, ennen kuin poistut Monikameraeditorista. Muutokset, jotka teet projektiin toisessa editorissa, eivät välttämättä jää voimaan, jos avaat projektin uudelleen Monikameraeditorissa. Tällöin osa muutoksista saattaa peruuntua.
* Monikameraprojektin tallentaminen
Napsauttamalla ikkunan alaosassa olevaa OK-painiketta voit tallentaa projektin nykyisellä nimellä (joka näkyy ikkunan oikeassa yläkulmassa). Tämä myös sulkee Monikameraeditorin.
Jos haluat nimetä projektisi uudelleen, napsauta ennen poistumista Asetukset-painiketta , valitse Tallenna nimellä ja kirjoita nimi Projektin nimi -ruutuun.
Monikameraprojekti tulee näkyviin Pinnacle Studion Kirjastoon.
Voit avata monikameraprojektin (.mcam) Pinnacle Studiossa vetämällä sen Kirjastosta aikajanalle Editoi-työtilassa. Oletuksena projekti näkyy koosteleikkeenä. Voit laajentaa leikkeen ja työstää yksittäisiä raitoja napsauttamalla leikettä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Muokkaa elokuvaa.