Otsikoiden tallentaminen ja lataaminen
Luodut ja editoidut otsikot voi tallentaa tietokoneelle. Sieltä otsikot voi viedä ja jakaa muiden Pinnacle Studio -käyttäjien kanssa.
* Otsikon tallentaminen esiasetukseksi
1 Valitse tallennettava leike aikajanalla.
2 Valitse Kirjaston paneelialueelta Otsikko.
3 Napsauta Otsikko-paneelin vasemmassa yläkulmassa olevaa Otsikko-välilehteä.
4 Napsauta Tallenna otsikko ja kirjoita otsikolle nimi.
5 Napsauta Tallenna.
Otsikko tallennetaan oletuksena esiasetukseksi Kirjaston Omat otsikot -osioon.
* Tallennetun otsikon lataaminen
1 Napsauta Otsikko-paneelin vasemmassa yläkulmassa olevaa Otsikko-välilehteä.
2 Napsauta Lataa otsikko ja siirry haluamaasi otsikkoon (.axp-tiedosto).
3 Napsauta Avaa.