Etsi kohteita
Kun valitset kohdan Etsi resursseja, kansion hierarkkinen näkymä näytetään. Hierarkkinen kansionäkymä muistuttaa Oman tietokoneen vastaavaa kansiorakennetta.
Kun valitset kansioita etkä tiedostoja skannattavaksi, kansioiden sisältämiä media- ja projektitiedostoja ei näytetä. Jokaisen nimen viereen ilmestyy kansiopuussa valintaruutu ja alareunan työkalurivillä näkyy neljä ponnahdusluetteloa.
Nämä luettelot tarjoavat tuotavien tiedostotyyppien valikot kaikissa luokissa: Video, Valokuva, Ääni ja Projektit. Oletuksena tiedostopäätteet on valittu jokaisessa valikossa, mikä tarkoittaa, että kaikki esiin tulevat tiedostotyypit sisällytetään tuontitoimintoon. Poista valinta kaikista tiedostopäätteistä, joita et halua tuoda.
Aloita tuonti merkitsemällä kaikki kansiot, joista haluat tuoda tiedostoja. Halutessasi voit käyttää mainittuja tiedostotyyppiluetteloja kaventamaan tulevien tiedostotyyppien valikoimaa.
Kun olet tehnyt valinnat, napsauta Selaa ja tuo -painiketta. Tämä tuo kaikki valitun tyyppiset tiedostot valittuihin hakemistoihin.