ScoreFitter-taustamusiikki
Pinnacle Studio -ohjelmiston ScoreFitter luo taustamusiikin automaattisesti valitsemasi luokan mukaisesti. Voit kyseisen luokan puitteissa valita yhden useista kappaleista, ja kyseisen kappaleen alla voit valita yhden tarjolla olevista versioista. Tarjolla olevat versiot riippuvat myös määrittelemästäsi taustamusiikin kestosta.
ScoreFitter-ikkuna. Valitse Kategoria, Kappale ja Versio ja napsauta sitten Lisää elokuvaan -painiketta.
Kun haluat luoda musiikin tietylle leikejoukolle, valitse kyseiset leikkeet ennen kuin napsautat Luo kappale -painiketta avataksesi ScoreFitterin. (Valitse koko elokuvasi käyttämällä Muokkaa > Valitse kaikki tai painamalla Ctrl+A.) Valittujen leikkeiden kokonaiskesto määrittää musiikin keston asetukset, mutta halutessasi voit muuttaa arvoa milloin tahansa trimmaamalla leikettä aikajanalla tai muokkaamalla Kesto-laskuria työkalussa.
Valitse luokka, kappale ja versio luettelosta ScoreFitter-työkalussa. Jokaisessa luokassa on omat kappaleensa ja jokaisella kappaleella on omat versionsa. Käyttämällä Esikatselu-painiketta voit kuunnella kappaletta työkalun ollessa avoinna.
Kirjoita leikkeelle nimi Nimi-kenttään ja säädä halutessasi sen kestoa Kesto-laskurilla. Luomasi musiikkileike säädetään sopimaan täsmälleen valitsemaasi kestoon.
Kun olet tehnyt valintasi, napsauta Lisää elokuvaan -painiketta. Studio luo uuden leikkeen aktiiviselle raidalle niin, että se alkaa senhetkisestä aikaindeksistä (joka näkyy Aikajanan osoittimen sijainnista ja Soittimen esikatseluruudusta).