Tallennuspaikan asetukset
Tältä sivulta voit asettaa Pinnacle Studiolla luomiesi median ja projektien tallennuspaikan. Voit erikseen määrittää sijainnit jokaiselle seuraavista tiedostotyypeistä:
Studio-elokuvaprojektit
Studio-levyprojektit
Otsikot
Valikot
Malli
Palauta projekti
Tätä kansiota käytetään sekä jatkotyöskentelyä varten puretuille projektipaketeille että projekteille, jotka on tuotu Studio iPadille -sovelluksesta.
Renderöintitiedostot
Tämä kansio on väliaikaisille tiedostoille, jotka syntyvät, kun tehokasta laskentaa vaativia kohteita, kuten videotehosteita renderöidään.
Tässä tehdyt muutokset koskevat vain tulevia toimintoja – olemassa olevat tiedostot pysyvät nykyisissä sijainneissaan.
Poista renderöintitiedostot: Voit poistaa renderöintitiedostot säästääksesi tilaa ilman, että menetät tietoja pysyvästi. Huomaa, että nämä tiedostot luodaan kuitenkin uudelleen seuraavan kerran, kun projektisi tarvitsee renderöintiä.