Mallien perusteet
Seuraavassa on esitetty mallin valitsemisen ja täyttämisen perusvaiheet. Katso yksityiskohdat kutakin mallia koskevasta kohdasta.
* Mallin käyttäminen
1 Napsauta Muokkaa-välilehdellä navigaatiopalkkia ja siirry Kirjasto-paneeliin, ja valitse Montaasit ja mallit .
2 Siirry haluamaasi kategoriaan ja napsauta käytettävän mallin esikatselukuvaa.
Voit esikatsella mallia Soitin-paneelissa.
3 Vedä käytettävä malli aikajanalle.
4 Lisää media-aineistoa malliin seuraavasti:
Montaasi mallit (Teemat) – avaa Montaasieditori kaksoisnapsauttamalla mallia aikajanalla.
Jaetun näytön mallit – napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Avaa alaeditorissa
Omat mallit – napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Avaa alaeditorissa
5 Lisää tai muokkaa haluamaasi sisältöä ja palaa sovelluksen pääikkunaan napsauttamalla OK.