Levysimulaattori (vanha Tekijä-välilehti)
Voit esikatsella projektiasi sen jälkeen kun olet saanut sen valikot tehtyä napsauttamalla Toista-painiketta Soittimen alaosassa. Tämä avaa Levysimulaattori-ikkunan.
Kun Levyeditorin Soittimessa esikatsellaan valikkoa projektisi Valikkoluettelosta, tarjolle tulee painike (alhaalla keskellä), josta projektia voidaan kokeilla Levysimulaattorissa.
Jos projektisi on rakennettu oikein, simulaattorin pitäisi avautua päävalikkoon ja ”Toista elokuva”- ja ”Kohtauksen valinta” -linkkien tulisi olla katselijan käytettävissä.
Voit liikkua linkistä toiseen esikatselun sisällä, käyttämällä alaoikealla olevia DVD:n navigaatiopainikkeita tai napsauttamalla suoraan esikatselussa olevia linkkejä.
Tarkista huolellisesti kaikki kappale- ja valikkolinkit, jotka kuuluvat projektiisi. Kaikki käyttäjän vuorovaikutus pitää tarkistaa: lipsahdukset ovat turhauttavia katselijalle ja ne voidaan välttää helposti.
Levysimulaattorissa käytetään ohjainryhmää, joka on samankaltainen kuin DVD-soittimen kaukosäätimessä. Valikkojen vuorovaikutusta ja toistoa voidaan hienosäätää ja testata täysin ennen kuin poltat projektin levylle.
Kun olet tyytyväinen projektiisi, se voidaan viedä elokuvatiedostoksi, tallentaa levynkuvatiedostoksi tai polttaa levylle. Lisätietoja on kohdassa Viejä.