Editori-paneeli
Muokkaa-välilehdeltä käytettävä Editori-paneeli jakaa tilan Kirjasto-paneelin kanssa.
Editori-paneeli tarjoaa globaalin ja avainruutuhallinnan aikajanalla valittuihin median tai aineiston ominaisuuksiin.
Valitse käsiteltävä media aikajanalla ja avaa Editori-paneeli nähdäksesi ominaisuudet tai muut asetukset.
Jos valitset esimerkiksi leikkeen, johon on käytetty tehostetta aikajanalla, näet leikkeen ominaisuudet.
Ominaisuudet on aikajanalla valitun median aktiivinen osa.
Näet leikkeessä käytetyn tehosteen asetukset napsauttamalla Tehoste Editori-paneelin ylälaidassa.
Voit muokata kaikkia leikkeessä käytettyjä tehosteita ja korjauksia sekä lisätä tehosteen tai korjauksen valittuun leikkeeseen Editori-paneelissa.
Tehoste on aikajanalla valitun aineiston aktiivinen osa. Avainruutualue näkyy oikealla osoittimen kanssa. Avainruutuja ei käytetä tässä esimerkissä, joten alue on tyhjä. Jos avainruutuja ei ole, kaikki muutokset vasemmalla oleviin ominaisuuksiin lisätään koko leikkeeseen.
Ota käyttöön yhtenäiset asetukset koko valitulle medialle tai aineistolle säätämällä asetuksia (ei aktiivisia avainruutuja).