Valikkoeditori (vanha Tekijä-välilehti)
Valikkoeditorin ohjaimet ja käyttö ovat suurilta osin identtisiä Otsikkoeditorin kanssa (ks. Otsikot). Tämä osio keskittyy ominaisuuksiin, jotka koskevat vain Valikkoeditoria.
* Editorin käynnistäminen
Jos haluat avata valikon Valikkoeditorissa, napsauta Muokkaa-painiketta Soittimessa valikon esikatselun aikana tai kaksoisnapsauta sitä Valikkoluettelossa.
Kun Valikkoeditori avautuu, yksi rivi tekstiä on jo korostettuna, aivan kuten Otsikkoeditorin avautuessa. Jos haluat muokata sitä, aloita vain kirjoittaminen. Jos haluat muokata toista riviä, napsauta sen tekstiruudun sisällä ja korosta merkit, joita haluat muuttaa. Voit lopettaa tekstin muokkaamisen napsauttamalla ikkunan tyhjää aluetta.
* Painikekierto
Yksi ero Valikkoeditorin ja Otsikkoeditorin välillä on painikekierto. Se on säädin, joka löytyy myös Levyn muokkaajasta. Molemmissa tapauksissa se löytyy työkalupalkin oikealta puolelta, aivan aikajanan yläpuolelta. Napsauttamalla säätimen vasemmalle ja oikealle osoittavia nuolia voit siirtyä valikon aktiivisten painikkeiden läpi ja ottaa jonkin niistä muokattavaksi.
Huomaa: Jos haluat ainoastaan muokata valikkosi painikkeiden tekstiä, sinun ei tarvitse mennä Valikkoeditoriin ollenkaan. Sen sijaan voit muokata painikkeen nimeä suoraan Levyn muokkaajan painikekierto-ohjaimessa.