Navigaattori
Kokonainen kirjasto-ominaisuuksien kirjo on organisoitu aineistopuuhun, jonka rakenne ja yleinen käyttö on tuttu tiedostojärjestelmätyökaluista, kuten Windowsin Resurssienhallinnasta. Kun valitset sijainnin Navigaattorissa, kansion nimi ilmestyy aktiivisen sijaintivälilehden otsikkoon, ja sen sisällöt näytetään viereisessä selaimessa.

Kun pidät hiiren osoitinta navigointipalkin (vasemmalla) yllä Kirjasto-paneelissa, luokkaluettelo avataan resurssipuuhun.