Ajan pysäytyksen käyttäminen pysäytyskuvan luomiseksi
Voit luoda pysäytyskuvatehosteen Ajan pysäytys -toiminnolla pysäyttämällä videoleikkeen valitun kehyksen tietyksi ajaksi. Pysäytetty kehys toimii käytännössä asettamasi keston pysäytyskuvana. Voit poistaa pysäytyskuvatehosteen milloin tahansa.
* Pysäytyskuvatehosteen luominen käyttämällä Ajan pysäytystä
1 Valitse leike aikajanalla ja vedä osoitinta niin, että pysäytettävä kehys näkyy Soitin-paneelissa.
2 Napsauta leikettä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ajan pysäytys > Lisää.
3 Kirjoita arvo Kesto-kenttään määrittääksesi kehyksen pysäytyksen sekuntimäärän, ja napsauta OK.
Pysäytyskehys ilmaistaan vaaleanpunaisella alueella aikajanan leikkeessä.
Leikkeen keskellä oleva vaaleanpunainen alue ilmaisee pysäytyskuvaosiota.
* Pysäytyskuvan poistaminen
1 Napsauta hiiren kakkospainikkeella aikajanalla leikettä, jolla on pysäytyskuva joka on luotu Ajan pysäytys -toiminnolla.
2 Valitse Ajan pysäytys > Poista.