Het deelvenster Titel activeren
U kunt het deelvenster Titel op verschillende manieren openen. Wat u krijgt te zien wanneer u het deelvenster Titel opent, hangt af van wat er is geselecteerd (of niet is geselecteerd).
Opmerking: Als u dubbelklikt op een titel in de bibliotheek, wordt de titel geopend in de modus Correctie. Er wordt een tabblad op de tijdlijn geopend die de titel weergeeft (het huidige project heeft ook een tabblad). We raden u aan om het bewerken van de titel te voltooien, de titel op te slaan (met een nieuwe naam) en het tabblad met de titel op de tijdlijn te sluiten voordat u verdergaat met uw hoofdproject.
* Het deelvenster Titel activeren
Voer een van de volgende handelingen uit:
Klik in het gedeelte met het deelvenster Bibliotheek op Titel.
Sleep de scrubber (afspeelkop) op de tijdlijn naar de positie waarop u de titel wilt toevoegen en klik op de knop Titel op de werkbalk Tijdlijn.
Dubbelklik in de tijdlijn op een bestaande titelclip.
Dubbelklik in de bibliotheek op een thumbnail voor een voorkeuzetitel.
* De modus Correctie afsluiten voor het bewerken van titels in de bibliotheek
Nadat u de bewerkte titel in de bibliotheek met een nieuwe naam hebt opgeslagen, klikt u op de tijdlijn op het pictogram Afsluiten (x) op het tabblad voor de nieuwe titel.
Als u op het pictogram Afsluiten op het lichtgroene tabblad klikt, wordt de modus Correctie voor de titel afgesloten.