Media op de tijdlijn corrigeren
Correcties die u aanbrengt in inhoud op de tijdlijn worden bij het project opgeslagen (en zijn derhalve alleen op het project van toepassing).
Als u de correcties uit de media wilt verwijderen, selecteert u de clip in de tijdlijn en opent u de correcties die u heeft toegepast in het deelvenster Editor. Kies vervolgens Standaard in de vervolgkeuzelijst Instelling selecteren.
Zie Foto's corrigeren, Videocorrecties of Audio corrigeren voor meer informatie over het corrigeren bepaalde media.
* Weergaveopties
Solo: Deze knop wordt boven de spoorkoppen in de tijdlijn weergegeven. Wanneer deze knop actief is (en oranje is), kunt u het geselecteerde spoor geïsoleerd bekijken, zonder rekening te houden met de invloed van eventuele clips in het boven- of ondergelegen spoor in de tijdlijn. Als u op de menupijl naast de knop klikt, kunt u ook het geselecteerde spoor weergeven en alleen de sporen die onder het geselecteerde spoor worden weergegeven.
Volledig scherm: Deze knop wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van het voorbeeldvenster. Wanneer deze knop actief is, wordt de voorbeeldafbeelding geschaald aan de grootte van de huidige monitor en worden andere gereedschappen uit de weergave verwijderd. U sluit de modus voor volledig scherm door op Esc te drukken of door de knop Sluiten (X) te gebruiken rechtsboven in het venster. In de weergave Volledig scherm ziet u een klein overlaypaneel met transportknoppen.