Help en knopinfo
Help is direct beschikbaar terwijl u in Pinnacle studio werkt via het Help-menu.
* Help
Klik op de knop Help > Zoeken in de Help voor toegang tot de Help-informatie op het web (internetverbinding vereist). Op de startpagina van de Help kunt u zoeken, vindt u een inhoudsopgave en kunt u links verkennen naar populaire onderwerpen en andere resources, waaronder de PDF met de gebruikershandleiding.
De Gebruikershandleiding voor Pinnacle Studio 24 biedt u dezelfde informatie als de Help, maar in de vorm van een PDF-document dat u kunt downloaden en lokaal kunt opslaan. Dit format maakt het gemakkelijk om een of meer gedeelten af te drukken.
U vindt de knop Help onder de menubalk.
* Studielessen op video
U hebt toegang tot de studielessen op video via het tabblad Welkom of door de sites die hieronder worden vermeld direct te bezoeken. Zie Het tabblad Welkom voor meer informatie over het tabblad Welkom.
StudioBacklot.tvhttp://www.studiobacklot.tv/studio24
Nieuwe gebruikers van StudioBacklot.tv profiteren van een onbeperkt toegangsbewijs tot StudioBacklot.tv dat een bepaalde periode geldig is, met geheel nieuwe Pinnacle Studio 24-content, grote hoeveelheden ander trainingsmateriaal en een van royalty's gevrijwaarde bibliotheekcollectie. (De training is in het Engels en Frans beschikbaar.)
* Knopinfo
Veel elementen van de gebruikersinterface hebben knopinfo - een pop-upvenster met een naam en/of een beschrijving. Om erachter te komen wat een besturingselement in Pinnacle Studio doet, plaatst u uw muisaanwijzer erop.