Titels opslaan en laden
U kunt de titels die u op uw computer maakt en bewerkt, opslaan. Vervolgens kunt u titels exporteren en delen met andere gebruikers van Pinnacle Studio.
* Een titel als een instelling opslaan
1 Selecteer de titel die u wilt opslaan in de tijdlijn.
2 Klik in het gedeelte met het deelvenster Bibliotheek op Titel.
3 Klik in het deelvenster Titel op het tabblad Titel in de linkerbovenhoek van het deelvenster.
4 Klik op Titel opslaan en typ een naam voor de titel.
5 Klik op Opslaan.
De titel wordt standaard als voorkeuzetitel opgeslagen in het gedeelte Mijn titels van de bibliotheek.
* Een opgeslagen titel laden
1 Klik in het deelvenster Titel op het tabblad Titel in de linkerbovenhoek van het deelvenster.
2 Klik op Titel laden en ga naar de gewenste titel (.apx-bestand).
3 Klik op Openen.