Stabiliseren
Net zoals bij de elektronische stabilisatie in digitale camcorders minimaliseert dit gereedschap de trillingen die door camerabewegingen worden veroorzaakt. Bij gebruik van dit effect worden de buitenranden van het beeld verwijderd en wordt een variërend deel van de afbeelding ongeveer 20 procent vergroot om het frame te vullen.
* Beweging in een videoclip stabiliseren
1 Dubbelklik op de videoclip in de tijdlijn en selecteer Correcties en Stabiliseren in het deelvenster Editor.
2 Kies een voorkeuze-instelling in het menu Instelling selecteren.
3 Pas in het gedeelte Instellingen een van de volgende opties aan:
Randen
Autom. zoom frames
Max autom. zoom
4 Klik op Omzetten & Afspelen om een voorbeeld van de instellingen weer te geven.