Het deelvenster Editor
Het deelvenster Editor is toegankelijk via het tabblad Bewerken en deelt een ruimte met het deelvenster Bibliotheek.
In het deelvenster Editor kunt u, onder andere via keyframes, de eigenschappen voor de media of onderdelen configureren die u op de tijdlijn heeft geselecteerd.
Selecteer de media waarmee u wilt werken op de tijdlijn en open het deelvenster Editor om de eigenschappen of andere instellingen weer te geven.
Als u bijvoorbeeld een clip selecteert op de tijdlijn waarop een effect is toegepast, kunt u de eigenschappen voor de clip bekijken.
Eigenschappen is het actieve gedeelte voor de media die u in de tijdlijn heeft geselecteerd.
Als u de instellingen wilt bekijken voor het effect dat op de clip is toegepast, klikt u op Effect aan de bovenkant van het deelvenster Editor.
U kunt niet alleen de effecten of de correcties bewerken die op de geselecteerde clip zijn toegepast, maar kunt ook een effect of correctie toevoegen aan de geselecteerde clip vanuit het deelvenster Editor.
Effect is het actieve gedeelte voor de media die u in de tijdlijn heeft geselecteerd. Het keyframegebied wordt rechts weergegeven met een scrubber. Er worden in dit voorbeeld geen keyframes gebruikt, dus het gebied is leeg. Zonder keyframes worden de eigenschappen links op de clip als geheel toegepast.
Als u een consistente instelling wilt toepassen op het media-item of -onderdeel als geheel, kunt u de instellingen aanpassen (zonder dat keyframes zijn geactiveerd).