Systemkrav
Ud over din Pinnacle Studio-software kræver et effektivt redigeringssystem visse niveauer af systemydeevne, som angivet nedenfor.
Husk også, at mens specifikationer er vigtige, fortæller de ikke hele historien. For eksempel kan en velfungerende hardwareenhed også afhænge af medfølgende driversoftware fra producenten. Kontrol af producentens hjemmeside for driveropdateringer og service kan ofte være nyttig, for at løse problemer med grafikkort, lydkort og andre enheder.
* Operativsystem
Et 64-bit operativsystem anbefales, hvis du planlægger at redigere HD-materiale.
* RAM
Jo mere RAM du har, jo lettere er det at arbejde med Pinnacle Studio. Du skal bruge mindst 4 GB RAM for at opnå en tilfredsstillende funktionalitet, og vi anbefaler stærkt 8 GB (eller mere), hvis du vil arbejde med UHD-video, multikameravideo eller 360-gradersvideo.
* Motherboard
Intel Core i3 eller AMD Athlon 3,0 GHz eller højere er det krævede minimumssystem, men visse funktioner kræver en mere kraftfuld CPU, såsom en Intel Core i7 eller højere, til UHD-video, multikameravideo eller 360-gradersvideo.
* Grafikkort
For at køre Studio har dit DirectX-kompatible grafikkort behov for:
256 MB VGA VRAM til grundlæggende brug eller 512 MB til hardwareacceleration ved afkodning
En DirectX-grafikenhed anbefales
* Harddisk
Første gang du optager, tester Pinnacle Studio dit drev for at sikre, at det er hurtigt nok. Videofiler ofte er ret store, så du har også brug for masser af plads på harddisken. 10 GB disponibel plads kræves til installering, og yderligere plads til databehandling kræves efter installeringen.
* Hardware til videooptagelse
Studio kan optage video fra en bred vifte af digitale og analoge kilder:
Alle typer af hjælpefilbaserede lagringsmedier, herunder optiske drev, hukommelseskort og USB-nøgler.
Filer fra drev, der er tilsluttet til computeren.
DV- eller HDV-videokameraer med IEEE-1394-tilslutning.
Analoge videokameraer og optagere.
DVD og Blu-ray-diske.
Digitale still-kameraer.