pinnacle-studio > Tehosteet
Tehosteet
Pinnacle Studiossa voit lisätä tehosteita videoihin, valokuviin ja ääniin. ”Tehosteet” on yläkäsite, joka kattaa useita eri median muokkaukseen tarkoitettuja ohjelmistotyökaluja. ”Tehosteet” eivät rajoitu Kirjastossa oleviin tehosteisiin. Tehosteisiin kuuluu esitystyökaluja kuten 2D-editori, 360 Video, Liikkeenseuranta, tunnelmallisia muunnoksia kuten Vanha elokuva sekä suurieleisiä tehosteita kuten Fraktaali tuli, jotka helposti koukuttavat käyttäjänsä.
Käytettävissä olevat asetukset ja säätimet riippuvat käytettävästä mediatyypistä.
Editori-paneelista voit käyttää mediassa käytettävissä olevia tehosteita. Tässä esimerkissä käytetään Öljymaalaus-tehostetta.
Äänen korjaukset ja tehosteet on kuvattu kohdassa Ääni ja musiikki.

Tässä osiossa on seuraavat aiheet: