pinnacle-studio > Tuoja > Tuotavien aineistojen valitseminen
Tuotavien aineistojen valitseminen
Jokaisella lähteellä, jota Tuonti tukee, on omat tapauskohtaiset ohjaimet tuotavan materiaalin valintaa varten. Kun napsautat lähteen tyyppiä, Tuonnin pääalue mukautuu tilanteeseen antamalla käyttöösi tarvittavat painikkeet.
* Tuo tiedostosta
Tiedostopohjaiseen taltioon, kuten kiintolevyille, optisille asemille, muistikorteille ja USB-tikuille tallennettujen media- ja projektitiedostojen tuomiseen on kaksi menetelmää.
Valitsemalla Oma tietokone -välilehden voit valita erityiset kohdetiedostot tai tiedostoryhmät tuotavaksi.
Valitsemalla Etsi kohteita -välilehden voit valita yhden tai useamman kansion ja tuoda kaikki valitun tyyppiset aineistot, jotka löytyvät näistä kansioista.