pinnacle-studio > Maskit ja liikkeenseuranta > Maskien tallentaminen, poistaminen ja lataaminen
Maskien tallentaminen, poistaminen ja lataaminen
Voit tallentaa yhteen projektiin luomiasi maskeja ja käyttää niitä muissa projekteissa. Kun tallennat maskin, se tallennetaan .psmask-tiedostona (...Tiedostot/Pinnacle/My Masks).
Voit poistaa maskeja, joita et enää halua käyttää projektissasi. Voit poistaa yhden leikemaskin, kaikki leikkeeseen lisätyt leikemaskit, maskiraidan yksittäisiä maskeja tai koko maskiraidan.
* Maskin tallentaminen
1 Valitse Aikajanalla maski, jonka haluat tallentaa.
2 Avaa Maski-sivu napsauttamalla Maski-paneelinMaski-välilehteä.

3 Napsauta Tallenna maskiraita tai Tallenna (leikemaskin tapauksessa).
4 Kirjoita maskille nimi.
Maskisi tallennetaan .psmask-tiedostona.
* Tallennetun maskin lataaminen
1 Jos haluat käyttää maskia leikemaskina, valitse Aikajanalla leike.
2 Avaa Maski-sivu napsauttamalla Maski-paneelinMaski-välilehteä.
3 Napsauta Lataa maski.
4 Valitse haluamasi maski oletussijainnista tai siirry tallennetun maskin sijaintiin.
Opmerking: Maski ladataan leikemaskina, jos leike oli valittuna ennen maskin lataamista. Jos leikettä ei ollut valittuna, maski lisätään uutena maskiraitana. Kuten muiden raitojen kanssa, voit valita maskiraidan järjestyksen Aikajanalla.
* Maskin poistaminen
1 Tee aikajanalla jokin seuraavista:
Leikemaski: Napsauta leikemaskia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista tai Poista kaikki (jos haluat poistaa useamman kuin yhden leikemaskin).
Maskiraita: Napsauta raidan pääaluetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista maskiraita.
Maskiraidalla oleva maski: Napsauta maskiraidalla olevaa maskia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista.