pinnacle-studio|Voordat u begint
Voordat u begint
Bedankt dat u Pinnacle Studio™ 25 hebt gekocht, de krachtige en creatieve videobewerkingssoftware. We hopen dat u plezier hebt in het gebruik van de software. Als u Pinnacle Studio nog niet eerder hebt gebruikt, raden we aan om dit gedeelte en Pinnacle Studio gebruiken te lezen. De rest van deze uitgebreide handleiding kunt u ter referentie gebruiken wanneer u meer informatie nodig hebt.

NB: Niet alle functies die worden beschreven in de gebruikershandleiding zijn beschikbaar in alle versies van Pinnacle Studio. Ga voor meer informatie naar www.pinnaclesys.com en raadpleeg de tabel Vergelijken.