Appendiks A: Problemløsning
Tag dig tid til at tjekke din hardware- og softwareinstallation, før du begynder på problemløsning. Du kan se systemkravene her Systemkrav.
Opdater din software: Vi anbefaler, at du installerer de seneste systemopdateringer til Windows.
Ledig plads: Kontrollér, at du har mindst 10 GB på dit startdrev til sidefilen.
Tjek din hardware: Kontrollér, at den installerede hardware fungerer normalt med de nyeste drivere, og at der ikke er markeringer af, at der er problemer med Enhedshåndtering (se nedenfor). Hvis der er markeringer for nogle enheder, bør du løse problemet, før du går i gang med installationen.
Hent de nyeste drivere: Det anbefales meget, at du installerer de nyeste drivere til grafikkortet. Hver gang Pinnacle Studio åbnes, undersøges det, om kort understøtter DirectX.
Åbn Enhedshåndtering: Enhedshåndtering i Windows, som giver dig mulighed for at konfigurere computerens hardware, spiller en vigtig rolle ved problemløsning.
Det første trin i åbningen i Enhedshåndtering er at højreklikke på Computer og vælge Egenskaber i genvejsmenuen. Dette åbner vinduet Egenskaber for system. Knappen Enhedshåndtering findes i panelet til venstre.
Kontrollér, at den installerede hardware fungerer normalt med de nyeste drivere, og at intet i Enhedshåndtering er markeret med et gult udråbstegn, som angiver en fejltilstand. Hvis der er et driverproblem, som du ikke selv kan løse, kan du kontakte producenten af enheden og din computerleverandør for at få hjælp.
Dette afsnit indeholder følgende emner:

Fora