Import fra analoge kilder
For at indspille analog video (f.eks. VHS eller Hi8) skal du bruge en omformer, som du kan tilslutte til din computer, og som har de relevante video- og lydtilslutninger. Dette er også tilfældet, når du optager fra analoge lydkilder, som f.eks. en pladespiller. Aktuelt understøttede enheder omfatter Pinnacle-produkter, som f.eks. USB 500/510, USB 700/710 og DVC 100 samt webkameraer baseret på DirectShow-teknologi.
Tænd for enheden, og marker den ved hjælp af navnet i Kilde-rullemenuen over forhåndsvisningsområdet for at forberede import fra en analog enhed. Vælg også det relevante input (f.eks. "Video Composite" eller "Video SVideo"). Hvis du ønsker at ændre det indgående analoge signal, før det digitaliseres, skal du klikke på knappen Mere ved siden af Kilde-rullemenuen. Dette giver adgang til vinduet Inputniveauer. (Se Justering af lyd- og videoniveauer.)
Før du starter optagelsen, skal du sørge for, at din destinationsmappe, forudindstillinger for komprimering og andre indstillinger er tilpasset efter behov i de andre menuer. (Se Importkilder.)
* Optagelse fra en analog kilde:
1 Sørg for, at den korrekte inputenhed er tilsluttet (f.eks. "Video S-Video").
2 Start afspilningsenheden lige før det punkt, hvor du ønsker, at optagelsen skal begynde.
Forhåndsvisningen af video og lyd burde nu være aktiv. (Hvis ikke, skal du undersøge kablerne og installationen af omformeren).
3 Klik på Start optagelse for at indlede optagelsen.
Knappens navn skifter til Stop optagelse.
4 Klik på knappen igen ved slutningen af sekvensen. Det optagede materiale gemmes i biblioteket.
5 Stop kildeenheden.
* Optagelse med en valgt varighed:
1 Sørg for, at det korrekte input er tilsluttet (f.eks. "Video S-Video").
2 Indtast den ønskede optagelsesvarighed i tidstællerkontrollen Varighed under videoforhåndsvisningen.
3 Start afspilningsenheden lige før det punkt, hvor du ønsker, at optagelsen skal begynde.
Forhåndsvisningen af video og lyd burde nu være aktiv. (Hvis ikke, skal du undersøge kablerne og installationen af omformeren).
4 Klik på knappen Start optagelse for at starte optagelsen.
Knappens navn skifter til Stop optagelse.
5 Optageprocessen stopper automatisk, efter at den valgte varighed er blevet optaget. Du kan også stoppe optagelsen manuelt ved at klikke på knappen Stop optagelse.