Importindstillinger i kontrolpanelet
Standardindstillingerne for importøren i Pinnacle Studio kan angives her. Du kan dog tilpasse eller tilsidesætte dem i importøren, når du importerer.
Mappeindstillinger: Se eller indstil standarden for lagerplaceringerne af de importerede medier, der fysisk kopieres under importen – i modsætning til linkede importer og bibliotekets funktion til hurtig Import, som kun linker til eksisterende medier uden at flytte dem. Mappeplaceringerne er til at begynde med indstillet til at være brugermapperne for musik, video og billeder i henhold til Windows-konfigurationen og til at være standardmappen til lagring af Studio-projekter.
Når du har fundet og valgt den mappe, du ønsker som basismappe, kan du vælge at angive en undermappe:
Ingen undermappe: Med denne indstilling bliver dine importerede filer gemt i basismappen.
Brugerdefineret: Når du vælger denne mulighed, bruges teksten i undermappens tekstfelt som mappenavn for medietypen. Klik på den for at indtaste et navn til undermappen for den pågældende medietype.
I dag: Dine importerede filer gemmes i en undermappe navngivet efter dags dato i formatet "25-10-2017".
Oprettelsesdato: Hver importeret fil gemmes i en undermappe navngivet efter mediets oprettelsesdato i samme format som ovenfor. Hvis der importeres flere medieelementer som del af en enkelt importproces, kan dette medføre oprettelse eller opdatering af flere undermapper.
Aktuel måned: Denne indstilling svarer til indstillingen I dag, men uden dage, f.eks. "2017-10".
Scenegenkendelse: Denne angiver standarden for genkendelsesmetoden for scenegenkendelse. Scenegenkendelsesindstillinger for Optag video.
Stop-motion: Denne indstiller standarden for importmetoden for de frames, du optager med funktionen Stop-motion. Se Stop bevægelse.