MyDVD-diskprojekter
Du kan lave dine Pinnacle Studio-projekter til en disk ved at eksportere til MyDVD. MyDVD er et brugervenligt program til diskauthoring, der benytter skabeloner for at hjælpe dig med at skabe professionelt udseende diskprojekter med menuer og musik. Se Udkørsel til MyDVD for at få flere oplysninger.
Du kan tilføje kapitelmarkører i Pinnacle Studio, som kan ses i dit MyDVD-projekt.
* Sådan opretter du et diskprojekt
1 Gør ét af følgende:
Vælg Fil > Ny > Disk for at starte et nyt diskprojekt.
Når et eksisterende filmprojekt er åbent på tidslinjen, kan du i værktøjlinjen klikke på knappen Lav en DVD
2 Lav dit diskprojekt med samme knapper og teknikker, som du ville bruge til et filmprojekt.
3 Klik på knappen Eksportér til MyDVD under tidslinjens værktøjslinje for at eksportere dit diskprojekt.
* Sådan føjer du kapitelmarkører til et diskprojekt
1 Sørg for, at projektet er åbent i tidslinjen, og at knappen Åbn Author-værktøjslinjen er aktiveret.
2 Brug markøren til at flytte den til den frame, hvor du vil føje en markør til et kapitel.
3 Klik på knappen Opret kapitelmarkør på tidslinjens værktøjsbar.
Der vises en markør i linjen under tidslinjens værktøjsbar; over tidslinjemarkøren.
Hvis du vil omdøbe kapitlet, skal du indtaste et nyt navn i kapitelfeltet i tidslinjens værktøjslinje.
Hvis du vil slette en kapitelmarkør, skal du gå til markøren ved brug af piletasterne ved siden af kapitelnavnet og klikke på knappen Fjern kapitelmarkøren.