Udkørsel til MyDVD
MyDVD er et brugervenligt program til diskauthoring, der benytter skabeloner for at hjælpe dig med at skabe professionelt udseende diskprojekter med menuer og musik. Du finder yderligere oplysninger om MyDVD under Hjælp i MyDVD-programmet.
MyDVD åbnes automatisk, når du eksporterer til et MyDVD-projekt. Du kan også åbne MyDVD ved at klikke på genvejen Pinnacle MyDVD på skrivebordet eller søge efter Pinnacle MyDVD på skærmbilledet Start eller menuen Start.
For at få adgang til eksportmuligheder for MyDVD-projekter skal du først vælge Eksportér til MyDVD på tidslinjen i fanen Rediger.
Eksportindstillingerne for MyDVD-projekter.
* Eksport til en MyDVD-fil
1 Når du har oprettet og redigeret dit projekt på tidslinjen i fanen Rediger, skal du klikke på knappen Åbn Author-værktøjslinjen i tidslinjens værktøjsbar.
Brug kapitelknapperne i tidslinjens værktøjsbar, hvis du vil tilføje kapitler før eksport. Se Sådan føjer du kapitelmarkører til et diskprojekt for at få flere oplysninger.
2 Klik på knappen Eksportér til MyDVD over tidslinjesporenes menulinjer.
Fanen Eksport bliver aktiv.
3 I området Eksportindstillinger skal du vælge dine ønskede indstillinger og klikke på Start eksportering.
Projektet renderes, og Pinnacle MyDVD åbner din projektfil.