Snapshot
Funktionen Snapshot i fanen Importer bruges til at optage individuelle frames (stillbilleder) fra kameraer eller afspillere, som er tilsluttet systemet. Kontrollér, at kildeenheden er tændt, klik derefter på Snapshot på fanen Importer, og vælg enheden på Kilde-rullemenuen over forhåndsvisningsområdet.
Før du starter optagelsen, skal du sørge for, at destinationsmappen og filnavnene er konfigureret korrekt i de øvrige menuer. Se Importkilder for at få flere oplysninger. Start kameraet, eller afspil båndet, og overvåg den indlagte forhåndsvisning i det centrale område af importørvinduet. Klik på knappen for fuldskærm til højre på transportlinjen for at få vist en forhåndsvisning, der fylder hele skærmen.
Hvis du vil optage et billede, når det passerer, skal du klikke på knappen Optag frame.
En minivisning af den optagede frame tilføjes til billedbakken nederst i vinduet.
Optagelse af snapshots i importøren. Når du ser en forhåndsvisning af live eller optaget video i det centrale område af vinduet, kan du benytte knappen Optag frame til at optage stillbilleder. Optagede billeder samles i billedbakken nederst i vinduet, indtil du klikker på knappen Importer optagne frames for at flytte dem til biblioteket.
Optag så mange ekstra frames som nødvendigt. Importøren tilføjer hvert af dem til den voksende samling i billedbakken. I løbet af optagelsen kan du skifte bånd, rette dit kamera osv., som du ønsker. Kildevideoen behøver ikke at køre uafbrudt, så længe der er et signal, når du trykker på knappen Optag frame.
* Brug af billedbakken
Hvis du ønsker at gennemse et optaget billede på stedet, skal du klikke på minivisningen for ethvert andet end det nyeste billede i billedbakken. Dette skifter forhåndsvisningen fra videokilden til den optagede fil og aktiverer filindikatoren. Du kan også aktivere indikatoren ved at klikke direkte på den.
Klik på en vilkårlig minivisning i Billedbakken for at gennemse billeder, der allerede er optaget.
For at slette en optaget frame skal du vælge den i billedbakken og klikke på papirkurvsikonet, der vises øverst til højre i minivisningen.
For at skifte tilbage til forhåndsvisning af video efter at have gennemset filer i billedbakken skal du klikke på live- indikatoren under forhåndsvisningen.
* Import af frames
Når du har optaget alle de frames fra videokilden, som du ønsker, skal du klikke på knappen Importer optagne frames. Importøren tilføjer de optagede billeder til stillbilledeafsnittet i biblioteket.