Biblioteksforhåndsvisning
De fleste typer mediefiler i biblioteket understøtter forhåndsvisning i biblioteksbrowseren. Dette er muligt, hvis der vises en forhåndsvisningsknap på mediefilikonet, og der er en Forhåndsvisning-kommando i genvejsmenuen. Husk også, at du kan se en forhåndsvisning af de fleste mediefiltyper direkte på ikonet ved at holde Alt-tasten nede og klikke på afspilningsknappen.
Når du klikker på knappen Forhåndsvisning i midten af mediefilikonet, åbnes filen, så du kan se den i panelet Afspiller. I visse tilfælde vises der er pop up-afspillervindue, f.eks. når du vælger Rediger scener.

* Skift af 3D-visningstilstand
Når der vises stereoskopisk 3D-indhold, vises funktionen til skift af 3D-visningstilstand. Når afspilleren åbnes, bruges standardtilstanden fra forhåndsvisningsindstillinger i Kontrolpanelet til billeder, videoer og projekter. Ikonet for den aktuelle tilstand vises ved siden af en rullepil, der bruges til at skifte tilstande. Du kan vælge følgende tilstande:
Venstre øje, højre øje: Forhåndsvisningen for stereoskopisk indhold kan indstilles til kun at vise indholdet til venstre eller højre øje. Det kan gøre det nemmere, når en stereoskopisk visning er unødvendig. Redigering i disse visninger udføres som i en 2D-film.
Side om side: Denne tilstand viser frames for begge øjne horisontalt og ved siden af hinanden med venstre øje til venstre og højre øje til højre. Der behøves ikke stereoskopisk udstyr til redigering.
Differentiale: Differential tilstand er velegnet til nemmere at finde et billedes "dybde", og især til at finde områder med "nul dybde". Differential tilstand viser 50 % gråt for områder, hvor identisk information vises til begge øjne. Der vil være forskel på farver, hvis områderne ikke er identiske. Hvis der tilføjes 2D-materiale til en stereoskopisk 3D-tidslinje i differential tilstand, eftersom det samme indhold vises til begge øjne, vil billedet være ensartet gråt.
Skakbræt: Skakbrættilstand deler billedet op i et skatbrætmønster i 16 x 9-format. De hvide felter på skakbrættet indeholder det ene øjes perspektiv, mens de sorte indeholder det modsatte øjes. Skatbrættilstand gør det muligt hurtigt at tjekke, hvordan de venstre og højre frames adskiller sig fra hinanden i hele billedet.
3D-tv (side om side): Brug denne tilstand til at forhåndsvise stereoskopisk indhold på et 3D-tv eller med en 3D-projektor ved at tilslutte den som en sekundær monitor. Dette fjerner behovet for særlige grafikkort eller supplerende hardware. Konfigurer det sekundære display til dets oprindelige opløsning, så det fungerer som dit skrivebord i stedet for at afspejle det. Sørg for at vælge input-formatet som side om side.
I forhåndsindstillingerne i Kontrolpanel skal du vælge Sekundære skærm i rullemenuen "Vis ekstern forhåndsvisning på". Konfigurer Studio med en 16x9 stereoskopisk tidslinje. Klik til sidst på knappen Fuld skærm i afspilleren. Se Indstillinger for eksport og forhåndsvisning i kontrolpanelet og Tidslinjeindstillinger for at få hjælp med disse konfigurationer.
Anaglyf: En anaglyf stereoskopisk forhåndsvisning er velegnet til visning med rød/cyan- stereoskopiske briller og kræver ikke supplerende hardware. Den anaglyfiske visning i Pinnacle Studio fungerer fint, selv for billeder med masser af rødt, takket være en metode, der minder om teknikken "optimeret anaglyf".
3D Vision: Denne stereoskopiske tilstand er tilgængelig på de fleste NVidia-grafikkort, når 3D-vision er
aktiveret i NVidia-konfigurationsværktøjet. Typen af 3D-visning
afhænger af den tilgængelige hardware. 3D Vision-visningen er på det basale opdagelsesniveau anaglyfisk.