MultiCam Capture Lite
Du kan optage computerhandlinger og musebevægelser ved hjælp af MultiCam Capture Lites skærmoptagelsesfunktion i Pinnacle Studio. Med denne funktion kan du lave videoer, der kræver visualisering, i løbet af få lette trin. Du kan også definere optagelsesområdet for mere vægt og fokus eller integrere stemmeoverlægning. Du kan optage lyd fra dit computersystem og din mikrofon og lave webcamoptagelser. Du kan derefter importere dine optagelser og bruge standardredigeringsværktøjerne eller MultiCam Editor. Se Multikameraredigering for at få flere oplysninger.