Innan du börjar installera
För en problemfri installation av Pinnacle Studio rekommenderas några förberedande steg.
Börja med att bekräfta att din dator uppfyller produktens minimisystemkrav. Observera att vissa operationer såsom AVCHD-kodning har strängare krav. Mer information finns i Systemkrav.
Kontrollera därefter att du har ditt serienummer för Pinnacle Studio tillgängligt. Om du har laddat ner ditt programexemplar hittar du denna information i ditt bekräftelsemejl. Du kan också hämta det på ditt kundkonto. Om du införskaffat ditt exemplar av Pinnacle Studio på skiva, finns serienumret i DVD-fodralet. Vi rekommenderar att du förvarar en kopia av ditt serienummer på en säker plats.
På vissa datorer kan det vara lämpligt att inaktivera antivirusprogram innan Pinnacle Studio installeras.
Obs! Pinnacle Studio kan installeras på en dator som har en tidigare version installerad. Båda versionerna kan finnas samtidigt på samma dator.