MultiCam Capture Lite
Registrera vad som händer på datorn och musrörelser med funktionen MultiCam Capture Lite för skärmfångst i Pinnacle Studio. Funktionen låter dig skapa video som kräver visualisering med några enkla steg. Du kan också definiera vilket område på skärmen som ska fångas, så att du kan framhäva detaljer och fokusera, och integrera berättarröster. Du kan spela in ljud från din dator och din mikrofon och spela in video från din webbkamera. Du kan sedan importera videoklippen och använda standardverktygen för redigering eller Flerkameraredigeraren. Mer information finns i Flerkameraredigering.

Det här avsnittet innehåller följande ämnen: