3D-titel-editor : 3D-objecten
3D-objecten
U kunt 3D-objecten (driedimensionale objecten) toevoegen aan uw videoprojecten op een manier die vergelijkbaar is met het toevoegen van 3D-tekst.
* Een 3D-object toevoegen
1 Klik in Pinnacle Studio op de knop Maak 3D-titel aan op de tijdlijnwerkbalk.
Het venster 3D-titel-editor wordt geopend.
2 Voer een van de volgende handelingen uit:
Open het gedeelte Objecten in het deelvenster Presets aan de linkerkant en kies een object uit een van de volgende categorieën:
Geëxtrudeerde objecten
Draaibankobjecten
Klik in de tijdlijn op een van de volgende werkbalkknoppen :
Voeg een afbeelding toe
Voeg draaibank toe
Voeg geometrisch toe
3 Pas de instellingen naar wens aan in het deelvenster Instellingen.
Als u de vorm van het object op geavanceerde wijze wilt bewerken, klikt u op de knop Bewerk object en gebruikt u de beschikbare gereedschappen in de editor die wordt geopend om de vorm of het object te wijzigen.
4 Wijzig de eigenschappen en de beweging van het object op dezelfde manier als u voor 3D-tekst zou doen. Zie 3D-titels maken en bewerken voor meer informatie.