Correcties : Videocorrecties
Videocorrecties
Evenals de andere media-editors heeft de Video-editor een voorbeelddisplay in het midden en een gedeelte aan de rechterkant voor correctie- en effectinstellingen. Als de video een audiospoor heeft, verschijnen er ook zwevende deelvensters voor audiobeheer. Deze bevinden zich oorspronkelijk linksboven, maar u kunt ze naar nieuwe dokposities aan beide zijden van het venster verplaatsen.
Ga naar Media op de tijdlijn corrigeren voor informatie over het openen van de Audio-editor om correctiegereedschappen te openen en informatie over de algemene functies van de media-editors.
Zie Audio bewerken voor informatie over de beschikbare knoppen wanneer de tab Audio wordt geselecteerd.
* Video-/audioschakelaar
Als er een audiospoor is, verschijnt linksboven aan het scherm een tab om over te schakelen naar de Audio-editor.
* Golfvorm-display
Dit zwevende paneel toont een gedeelte van de audiovolumegrafiek over de lengte van de video. Het gedeelte van de golfvorm dat wordt getoond, is gecentreerd rond de huidige afspeelpositie.
Wanneer u overschakelt naar de Audio-editor, ziet u een videovoorbeeld op dezelfde locatie op het scherm.