De Exporter : Exporting your project
Exporting your project
Als u klaar met het bewerken van uw project, opent u de Exporter door op het tabblad Exporteren boven aan het scherm te klikken. Met slechts een paar klikken geeft u de Exporter alle informatie voor het uitvoeren van uw film of item in het type dat het beste aan uw behoeften voldoet.
NB: Zie Rechtstreeks vanuit de bibliotheek exporteren voor meer informatie over hoe u rechtstreeks vanuit de bibliotheek kunt exporteren zonder de Exporter te gebruiken.
De Exporter zorgt dat uw project compleet is voordat het wordt geëxporteerd. Als er media ontbreekt, kan uw project niet worden geëxporteerd totdat de media opnieuw wordt gekoppeld of uit het project wordt verwijderd. Zie Ontbrekende media voor meer informatie.

Op het tabblad Exporteren heeft u toegang tot de vereiste uitvoeropties voor het gekozen uitvoertype. De naam van het project wordt boven de Player weergegeven, en u vindt de geschatte bestandsgrootte en resterende ruimte onder het voorbeeldgebied.
* Exporteren vanaf het tabblad Exporteren
1 Stel het Doel in voor de geëxporteerde bestanden door op de knop Bladeren te klikken en een locatie te selecteren.
2 Geef een bestandsnaam op in het vak Bestandsnaam.
Als u bepaalde automatische acties voor na het exporteren wilt instellen, klikt u op Acties na exporteren en kiest u de gewenste opties.
3 Voer een van de volgende handelingen uit:
Als u het project wilt exporteren met de tijdlijninstellingen, schakelt u het selectievakje Zelfde als tijdlijn in.
Als u nieuwe instellingen wilt selecteren voor het exporteren, kiest u in het vervolgkeuzemenu aan de linkerkant de optie Indeling, Extensie, Apparaat of Web.
4 Kies de gewenste opties in de vervolgkeuzemenu's die voor het exportproject worden weergegeven. In de meeste gevallen zijn Presets beschikbaar, maar u kunt de instellingen ook aanpassen door op de knop Instelling bewerken te klikken. U kunt vervolgens op de knop Instelling opslaan klikken om de aangepaste instellingen als nieuwe preset op te slaan.
5 Als u slechts een gedeelte van de film wilt exporteren, gebruikt u de trimfuncties in het afspeelgebied van het venster Player.
6 Klik op Exporteren starten om het project te exporteren.